Πα04192024

Last updateΠε, 18 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Υπόλοιπη Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας για το 3ήμερο 12-5-17 έως 14-5-17.Ζέστη με αραιή συννεφιά και Αφρικάνικη σκόνη στη Δυτική Ελλάδα.Υποχώρηση της ζέστης και της σκόνης από την Κυριακή.

Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας για το 3ήμερο 12-5-17 έως 14-5-17.Ζέστη με αραιή συννεφιά και Αφρικάνικη σκόνη στη Δυτική Ελλάδα.Υποχώρηση της ζέστης και της σκόνης από την Κυριακή.

afrikaniki-skoni-patratora

 

Με ζέστη,αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη θα περάσουν το επόμενο 3ήμερο οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας.Από την Κυριακή το μεσημέρι  όμως θα έχουμε σταδιακή υποχώρηση της ζέστης και της σκόνης.Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιερά Πόλη Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται.

Παρασκευή 12-5-2017

Αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις, μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ , οι οποίοι θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα ,δημιουργώντας μία αίσθηση δυσφορίας και μουνταμάρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 29  βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  13-5-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι,εντάσεως 3-4 μποφώρ ,οι οποίοι θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα ,δημιουργώντας μία αίσθηση δυσφορίας και μουνταμάρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 30 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  14-5-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι, εντάσεως 3-4 μποφώρ  οι οποίοι σταδιακά θα καθαρίσουν την ατμόσφαιρα από την Αφρικάνικη σκόνη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 31 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr/ 

Για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται.

Παρασκευή 12-5-2017

Αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις, μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ , οι οποίοι θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα ,δημιουργώντας μία αίσθηση δυσφορίας και μουνταμάρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 30  βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  13-5-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι,εντάσεως 3-4 μποφώρ ,οι οποίοι θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα ,δημιουργώντας μία αίσθηση δυσφορίας και μουνταμάρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 32 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  14-5-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι, εντάσεως 3-4 μποφώρ  οι οποίοι σταδιακά θα καθαρίσουν την ατμόσφαιρα από την Αφρικάνικη σκόνη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 32 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Ναυπάκτου προβλέπεται.

Παρασκευή 12-5-2017

Αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις, μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ  οι οποίοι θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα ,δημιουργώντας μία αίσθηση δυσφορίας και μουνταμάρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 28  βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  13-5-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι,εντάσεως 3-4 μποφώρ ,οι οποίοι θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα ,δημιουργώντας μία αίσθηση δυσφορίας και μουνταμάρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 30 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  14-5-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι, εντάσεως 3-4 μποφώρ  οι οποίοι σταδιακά θα καθαρίσουν την ατμόσφαιρα από την Αφρικάνικη σκόνη.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 31 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Αμφιλοχίας προβλέπεται.

Παρασκευή 12-5-2017

Αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις, ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ ,οι οποίοι θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα ,δημιουργώντας μία αίσθηση δυσφορίας και μουνταμάρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 27  βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  13-5-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς,εντάσεως 2-3μποφώρ ,οι οποίοι θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα ,δημιουργώντας μία αίσθηση δυσφορίας και μουνταμάρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  14-5-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι, εντάσεως 3-4 μποφώρ  οι οποίοι σταδιακά θα καθαρίσουν την ατμόσφαιρα από την Αφρικάνικη σκόνη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 29 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.

Παρασκευή 12-5-2017

Αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή .Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις, μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ , οι οποίοι θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα ,δημιουργώντας μία αίσθηση δυσφορίας και μουνταμάρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 31  βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  13-5-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι,εντάσεως 3-4 μποφώρ ,οι οποίοι θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα ,δημιουργώντας μία αίσθηση δυσφορίας και μουνταμάρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 33 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  14-5-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι, εντάσεως 3-4 μποφώρ  οι οποίοι σταδιακά θα καθαρίσουν την ατμόσφαιρα από την Αφρικάνικη σκόνη.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 31 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.

Παρασκευή 12-5-2017

Αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις, μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ , οι οποίοι θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα ,δημιουργώντας μία αίσθηση δυσφορίας και μουνταμάρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 βαθμούς η ελάχιστη έως 27  βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  13-5-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι,εντάσεως 3-4 μποφώρ ,οι οποίοι θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα ,δημιουργώντας μία αίσθηση δυσφορίας και μουνταμάρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 βαθμούς η ελάχιστη έως 30 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  14-5-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι, εντάσεως 3-4 μποφώρ  οι οποίοι σταδιακά θα καθαρίσουν την ατμόσφαιρα από την Αφρικάνικη σκόνη.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση