Τε04242024

Last updateΤε, 24 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Θέματα Αφιερώματα 10 Χρόνια Meteoclub!! Happy 10th Anniversary

10 Χρόνια Meteoclub!! Happy 10th Anniversary

 

10 χρονια

 

Αγαπητοί αναγνώστες,

Φαίνεται απίστευτο κι'όμως είναι αληθινό . Το Meteoclub κλείνει σήμερα τα 10 χρόνια λειτουργίας του!!Ναι ναι, καλά διαβάζετε...

Σαν σήμερα στις 24 Μαρτίου του 2007 ιδρύθηκε η μεγαλύτερη ερασιτεχνική μετεωρολογική κοινότητα στην Ελλάδα. Η συγκίνηση και η υπερηφάνεια είναι δύο από τα άπειρα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν το ακούς . Πάνω από 3650 μέρες λειτουργίας μετρά η κοινότητά μας. Θα μπορούσε να είναι και τρομακτικό αν αντιληφθούμε πόσο γρήγορα πέρασαν 10 χρόνια από τη ζωή μας.
Η σελίδα λειτουργεί χωρίς καμία διακοπή από εκείνη τη μέρα με ραγδαία ανάπτυξη από την ημέρα της  ίδρυσής της κάτι που την έφερε και στο Νο500 της εγχώριας κατάταξης των ιστοσελίδων.
Ευχαριστίες πρέπει να δωθούν σε αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά και για 10 συναπτά έτη στέκονται άγρυπνοι φρουροί με σκοπό  να προσφέρουν έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο από την προσωπική τους ζωή με το να παρέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χρόνο στον καιρό με προγνώσεις , αναφορές , φωτογραφίες,  άρθρα ακόμα και συλλογές.

Έχουμε φάει σε αυτή τη σελίδα λύπες ,χαρές ,ξενύχτια , κόντρες λόγω διαφορετικών απόψεων(αλλά ως γνωστόν η δημοκρατία επιβάλλεται εδώ) γνωριμίες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Ναι, η σελίδα δοκιμάστηκε ανά διαστήματα αλλά πάντοτε έβαζε το σεβασμό πιο πάνω από κάθε προσωπική άποψη και κόντρα. ΌΛΟΙ ανεξαιρέτως έχετε βάλει από ένα μικρό έως ένα μεγάλο λιθαράκι για να χτιστεί αυτή η πανέμορφη παρέα που όλο και μεγαλώνει μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια.Οι θυσίες που έχετε κάνει όλοι μα όλοι χωρίς να εξαιρείται κανένας , είναι σημαντικές και σφραγίζουν την ύπαρξη αυτού του ‘’τοτέμ’’ της ερασιτεχνικής μετεωρολογίας-όπως πρόσφατα αποκαλέστηκε η ιστοσελίδα μας από την κόρη του κυρίου Ζιακόπουλου, Νικολέττα Ζιακοπούλου- σε αυτά τα 10 χρόνια.
Η κοινότητά μας μίκρυνε με το χαμό του Γιάννη Πουλιδάκη γνωστό και ως Lion54 όμως σίγουρα είναι περήφανος από εκεί ψηλά που μας βλέπει και ελπίζουμε να πραγματοποιούμε το όραμά του.Πάρα πολλά άτομα που είτε στην αρχή είτε ακόμα και τώρα μετά από 10 χρόνια με τον δικό τους προσωπικό χρόνο με την προσωπική καιρική αλλά και προγνωστική σφραγίδα άνοιξαν τους ορίζοντες για να εμπνευστούν όλο και πιο πολλοί στην ερασιτεχνική μετεωρολογία, μέσα από το Meteoclub.gr. Ήρθε η ώρα όμως να ευχαριστήσουμε και εσάς που με την στήριξη σας μας αναδείξατε και μας βοηθήσατε να γίνουμε το Νο1 στην Ελλάδα . Να είστε σίγουροι πως δεν θα σταματήσουμε σας προσφέρουμε απτή πληροφόρηση και ενημέρωση με ακρίβεια μόνο και μόνο για σας που μας εμπιστεύεστε και πολλές φορές σχεδιάζετε την επόμενη ημέρα σας στηριζόμενοι σε αυτά που διαβάζετε από την ιστοσελίδα μας αλλά και από τη σελίδα μας στο Facebook και στο Twitter.

Xρόνια Πολλά λοιπόν στην Ιστοσελίδα μας, συνεχίζουμε ακάθεκτοι και ... να τα εκατοστήσουμε στο πλευρό σας !! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη στον σκληρό αγώνα που καταβάλλουμε καθημερινά.


Και κάτι ακόμα...

Καλώς εχόντων των πραγμάτων η ιστοσελίδα μας από τη νέα σεζόν θα είναι πλέον αναβαθμισμένη με καινούριο στυλ καινούρια πλατφόρμα πιο εύχρηστη βολική και φιλική στον αναγνώστη.

Να είστε όλοι και όλες καλά

 Με εκτίμηση, η ομάδα του Μeteoclub !! 

Σχόλια   

 
+4 #1 Con T.-Fthiotida 26-03-2017 12:10
Χρόνια πολλά meteoclub. Όλα τα μέλη του meteoclub είναι πραγματικά υπερήφανα γι' αυτή την ομάδα. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι..
Παράθεση
 
 
+3 #2 Thomas_M. 26-03-2017 12:44
Έτσι ακριβώς Κωνσταντίνε :) !!!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση