Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 192 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Σα04202024

Last updateΠα, 19 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Θέματα Aνακοινώσεις 8 Χρόνια Meteoclub.gr

8 Χρόνια Meteoclub.gr

8xron
Τελειώνει η γιορτή της παγκόσμιας ημέρας της μετεωρολογίας,αλλα σήμερα μια νέα γιορτή ξεκινάει σαν 8 χρόνια σαν και σήμερα ο Στέλιος Φουρτουλάκης και ο Θεόδωρος Γκέσουρας ενώσαν τις ιδέες τους ενσαρκώνοντάς τις ,με την ίδρυση του Μeteoclub.gr
 
Φτάσαμε αισίως στα 8 χρόνια δυναμικής λειτουργίας μας, ή αν θέλετε , κοντά στις 3000 ημέρες καθημερινής παρουσίας στο ερασιτεχνικό μετεωρολογικό προσκήνιο της Ελλάδας.

Καθημερινά εδώ και 8 χρόνια μας δίνετε την ευκαιρία να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι , να μοιραζόμαστε τις απόψεις μας , τις ιδέες μας , τα σχόλια μας , τις προγνώσεις μας , τα άρθρα μας και γενικά να εμπλουτίζουμε με τις γνώσεις μας όλη την ιστορία του Meteoclub.gr.  Καθημερινά από το Chat αλλά και την αρθρογραφία μας , όπως μάλιστα και από το μεγάλο δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών μας , ενημερώνουμε τα μέλη και τους επισκέπτες μας για τον καιρό σε όλη την Ελλάδα.
 

 

8 χρόνια προσπαθούμε για  ένα νέο πρωτοποριακό styl site ερασιτεχνικής μετεωρολογίας,που θα συνδύαζει εμπεριστατωμένη καιρική έγκαιρη ενημέρωση με παρέα μια ολόκληρη κοινότητα ερασιτεχνών μετεωρολόγων.  Η ιδέα αυτή  ολοένα έπαιρνε σάρκα και οστά, και το site το αγαπήσατε και για πολλούς έγινε τρόπος ζωής.

Κάθε χρόνο οι προσδοκίες θα συνεχίζουν να μεγαλώνουν και παρόλο τις δυσκολίες των καιρών θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε αυτόν τον χώρο.

Φέτος αυτή η παρέα ξεπέρασε κάθε προσδοκία ,νέα μέλη,νέα παιδιά με όρεξη και αγάπη για τον καιρό,μεγάλωσαν αυτήν την παρεά.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα  την ψυχή αυτού του χώρου το chat μας,που διατηρείται το διαμάντι του χώρου μας ,η παρέα διατηρείται αυθεντική στο ακέραιο. Ευχαριστούμε λοιπόν το κάθε μέλος ξεχωριστά για την συμβολή του.

Τέλος ,ευχαριστούμε τα παιδιά πίσω απο τα πλάτώ,τον Σωτήρη Σιδέρη και ποιον άλλον τον Στέλιο Φουρτουλάκη,που φροντίζουν τόσο σε επιπλέον προσθήκες στην ιστοσελίδα,καθώς και την διατήρηση και συντήρηση αυτής,τόσο και στον επιπλέον σχεδιασμό της σελίδας. Ευχαριστούμε και τους έτερους διαχειριστές της σελίδας που με την συμβολή τους πηγαίνουν μπροστά αυτόν τον χώρο.

Είμαστε όλοι δυναμικά μαζί , είμαστε όλοι ενωμένοι...
Εσείς είστε το Meteoclub.gr
 
Με εκτίμηση: Team Meteoclub
2007 - 2015

Σχόλια   

 
+6 #1 immortal snow 1974 24-03-2015 11:43
ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΗ!!!
Παράθεση
 
 
+5 #2 taygetos 24-03-2015 12:39
:lol: :lol:
Παράθεση
 
 
+6 #3 Nick-Stormlover 24-03-2015 15:16
Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλο το meteoclub.Είναι ευχάριστο το γεγονός να υπάρχουν site σαν κι αυτο....που δίνουν το βήμα σε πολλούς λάτρεις του καιρού αλλά και σε ερασιτέχνες προγνώστες να εκφράσουν τις απόψεις τους και τις ιδέες.Και επειδή ανήκω και γω σ αυτην την κατηγορία θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους παλεύουν για το meteoclub καθημερινά και αδιαλείπτως...Ν α τα 100στήσουμε λοιπόν :-)
Παράθεση
 
 
+5 #4 Teometeo 24-03-2015 16:46
Νικο ευχαριστούμε,κα ι ενοείτε και συ εχεις συμβάλει με τα άρθρα σου για να είναι αυτός ο χώρος τόσο ψηλά,χρόνια μας πολλά!
Παράθεση
 
 
+7 #5 gpotamia 24-03-2015 18:09
Εύχομαι τα καλύτερα με Υγεία για όλους.Πραγματικ α με κάνατε να αγαπήσω το καιρό και μεσα απο αυτο να μπορώ να ζω όλες τις εποχές.
Ευχαριστώ Φιλοι(αν μου το επιτρέπετε αυτο)
Παράθεση
 
 
+7 #6 michail 24-03-2015 19:18
Χρωστάω πολλά στο Μeteoclub... Είναι μια καιρική συντροφιά για εμένα... Ένας χώρος όπου μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα για τον καιρό, το μεγάλο μου όνειρο, τη μεγάλη μου αγάπη... Χρόνια πολλά!
Παράθεση
 
 
+3 #7 Teometeo 24-03-2015 22:12
Μιχαλάκι σε χάσαμε ,ήδη μας έλειψαν τα άρθρα σου με την ξέφρενη ανοδική πορεία σε ποιότητα
Παράθεση
 
 
+3 #8 George_Vari 24-03-2015 23:36
Χρόνια πολλά παιδιά, πάντα επιτυχίες! :-)
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση