Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 205 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πε03282024

Last updateΤε, 27 Μαρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Θέματα Aνακοινώσεις 9 Χρόνια Meteoclub.gr

9 Χρόνια Meteoclub.gr

logotypo-meteoclub-9xronia
 
Το Meteoclub.gr έχει γενέθλια και σαν σήμερα πριν 9 χρόνια ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη για το καιρό και τη μετεωρολογία όσο ποτέ άλλοτε από τους συμμετέχοντες και αναδείχθηκε ως μία από τις πιο αγαπητές μετεοσελίδες της Ελλάδας.

Παρά το γεγονός ότι η προσωπική ζωή μας υφίσταται διάφορες δυσκολίες εξαιτίας των δύσκολων εποχών που ζούμε , καθήκον μας είναι να παραμείνουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι στην αποστολή που μας έχει ανατεθεί όλα αυτά τα χρόνια , γιατί αναμφίβολα από τη στιγμή που η ενασχόληση μας με τον καιρό παίρνει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μας σε καθημερινή βάση , υπηρετούμε αυτό που αγαπάμε , γιατί πολύ απλά το αγαπάμε. Ο καιρός , η μετεωρολογία είναι αγάπη , είναι μεράκι , είναι όλα τα συναισθήματα μαζεμένα στον ουράνιο θόλο και ξεδιπλώνονται κάθε φορά που συμβαίνει ένα καιρικό γεγονός.
Ο κοινός στόχος θα είναι πάντα η ευχαρίστηση μέσα από τον ουρανό , μέσα από τα καιρικά φαινόμενα , αυτό ενώνε πάντα τους καιρόφιλους και αυτό θα τους ενώνει πάντα γιατί αυτό είναι το μέγιστο ζητούμενο , απομονώνοντας φυσικά εντελώς εγωισμούς και κόντρες και περιορίζοντας τόσο τη χρήση των ηλεκτρονικών μέσων , όπως υπολογιστές , κινητά , tablet.
Ο καιρός , αυτό που αγαπάμε , βρίσκεται έξω.
 
Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια.
Χρόνια πολλά Meteoclubers !
Με εκτίμηση: Meteoclub Team

Σχόλια   

 
+4 #1 Zeus 24-03-2016 11:46
Χρόνια μας πολλά και ελπίζω ο καιρός να έχει τελικά γυρίσματα όπως είχε πει ο φίλος και μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός γιατί εδώ και μέρες ειδικά στην Αττική ζούμε παράλογες καταστάσεις....
Παράθεση
 
 
+1 #2 snowlover 24-03-2016 20:03
Χρόνια πολλά αγαπημένο μας ,meteoclub!
Μια ζωντανή παρέα , με δύναμη και πάντα διαθέσιμη για 24ωρο κυνηγητό καιρικών φαινομένων!!
:-)
Παράθεση
 
 
+1 #3 George_Vari 24-03-2016 20:35
Χρόνια πολλά σε όλο το meteoclub, καλή συνέχεια με δύναμη και μεράκι!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση