Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 208 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΤε, 24 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Θέματα Καιρικά νέα εξωτερικού Η ακραία χιονοκαταιγίδα "Τζούνο" χτυπάει τις βορειοανατολικές πολιτείες της Αμερικής

Η ακραία χιονοκαταιγίδα "Τζούνο" χτυπάει τις βορειοανατολικές πολιτείες της Αμερικής

new-york-snow
 
 
Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήτουν τις τελευταίες 24 ώρες τη πολιτεία της Νέας Υόρκης , αλλά και άλλες περιοχές των βορειοανατολικών ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής , από τη χειμερινή ακραία "χιονοκαταιγίδα" με το όνομα "Τζούνο / Juno"
 
Ηδη το ύψος του χιονιού στις πολιτείες της Μασαχουσέτη , του Κονέκτικατ , της Νέα Υόρκη , της Βοστώνη και του Μέιν αλλά και στο Ρόουντ Αϊλαντ κατά τόπους έχει αγγίξει τους 30 πόντους ενώ συνεχίζει να χιονίζει με αμείωτη ένταση και με τη συνοδεία ισχυρών βορείων ανέμων στις βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ.
 
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί η πολιτεία της Μασαχουσέτης
Χιλιάδες πτήσεις από τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης και της Βοστώνης έχουν ακυρωθεί από χθες έως και σήμερα. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπάζιο δηλώνει πως οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης θα πρέπει να προετοιμαστούν για κάτι πολύ χειρότερο από αυτό που αρχικά είχε προβλεφθεί , ενώ συνέχισε λέγοντας "Τώρα ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ ακραίο καιρικό φαινόμενο που ίσως δεν έχουμε ξαναδεί".
 
Στις βορειοανατολικές πολιτείες της Αμερικής έχουν επιστρατευτεί όλα τα αναγκαία μέσα για την αντιμετώπιση του ακραίου καιρικού γεγονότος , ενώ τα εκχιονιστικά μηχανήματα ήδη βρίσκονται οπλισμένα και εφοδιασμένα με πάνω από 130 χιλιάδες τόνους αλατιού για να ρίξουν στους δρόμους ώστε να μην προκληθούν προβλήματα από την ολισθηρότητα των δρόμων.
 
 
blizzard-warning-tuesday
 
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων της αμερικανικής μετεωρολογικής υπηρεσίας λένε πως τις επόμενες 24 ώρες , έως και τη Τετάρτη προβλέπεται να πέσουν πάνω από 50 εκατοστά χιονιού , κυρίως από τη πολιτεία της Νέας Υόρκης και βορειότερα. Παράλληλα οι πολύ ενισχυμένοι βόρειοι - βορειοανατολικοί άνεμοι θα προκαλέσουν πολύ μεγάλο κυματισμό που ενδεχομένως να ξεπεράσει τα 5 μέτρα στις βορειοανατολικές ακτές.
 
juno-forecast-radar
 
surface-map-snow
surface-map-new
 
ecmwf-snowfall-forecast
 
 
satellite-northeast
 
satellite-northeast2
 
boston-wave-height
 
doppler-radar
 
radar-doppler-forecast
 
northeast-coast-radar
 
radar2
 
 
Τελευταία ενημέρωση:
 Η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία ακύρωσε το προηγούμενο έκτακτο δελτίο της σχετικά με την σφοδρή / ακραία χιονο-κακοκαιρία που θα έπλητε τη Νέα Υόρκη και δεν θα είναι της ίδιας δυναμικής όπως είχε προβλεφθεί από χθες. Παρ'όλα αυτά σε ισχύ βρίσκονται ακόμα τα έκτακτα μέτρα που έχουν πάρει οι κυβερνήτες των βορειοανατολικών πολιτειών.
 
 
 

Σχόλια   

 
+2 #1 michail 27-01-2015 15:56
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ!!!
Παράθεση
 
 
#2 ΕΛΑΣΜΑΤΟΥΡΓΟΣ 27-01-2015 17:38
Συγχαρητήρια. ;-)
Παράθεση
 
 
#3 kronos- 27-01-2015 21:10
στελιο ευγε
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση