Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 140 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πα03292024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Θέματα Διάφορα νέα Σβήστε τα φώτα στις 20:30 - 28 Μαρτίου 2009 !!!

Σβήστε τα φώτα στις 20:30 - 28 Μαρτίου 2009 !!!

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 


 

Έτσι λέγεται η νέα πρωτοβουλία της WWF η οποία είναι ένα ανοιχτό συμμετοχικό γεγονός και έχει ώς κύριο στόχο την άσκηση πολιτικής πίεσης σε όλα τα έθνη του κόσμου.

Συγκεκριμένα το γεγονός αυτό αναφέρεται στην κλιματική αλλαγή που συντελείται στις μέρες μας.

 

Το METEOCLUB.gr ως θερμός υποστηριχτής της WWF και όλων τον περιβαντολλογικών οργανώσεων που υπάρχουν με θέμα την καταπολέμηση της Κλιματικής Αλλαγής σας ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:

 


 

!!!! ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΙΣ 20:30 - 28 Μαρτίου 2009  !!!!

 


 

 

Συνολικά 107 δήμοι σε όλη την Ελλάδα έχουν δεχτεί να συμμετάσχουν στην τελευταία πρωτοβουλία της WWF κατά της κλιματικής αλλαγής. Η Ακρόπολη, το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, η γέφυρα Ρίου-Αντίρριου και δεκάδες άλλα μνημεία θα συσκοτιστούν για την Ώρα της Γης στις 8.30 το βράδυ της 28ης Μαρτίου. 

«Το ενδιαφέρον από την πλευρά της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι μεγάλο και αυξάνεται διαρκώς. Κάθε ώρα η λίστα με τις συμμετοχές των δήμων μεγαλώνει. Θετική είναι η ανταπόκριση από μεγάλους δήμους της χώρας αλλά και απομακρυσμένες ορεινές και νησιωτικές περιοχές» ανέφερε την Πέμπτη ο Γιώργος Βελλίδης, επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας του WWF Ελλάς.

Η πρωτοβουλία της WWF δεν απευθύνεται μόνο στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στους ίδιους τους πολίτες, οι οποίοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο Earthhouse.org/Greece.

Τα φώτα των σπιτιών τους αναμένεται να σβήσουν περίπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε περισσότερες από 1.000 πόλεις, μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Πεκίνο, το Μπουένος Αϊρες, η Κωνσταντινούπολη, η Μόσχα και το Παρίσι.

 

 

 ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ : IN.gr http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=992533&lngDtrID=252

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση