Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 148 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Τρ04232024

Last updateΔε, 22 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Θέματα Μετεοτεχνολογία Γραμμή εργαλείων Meteoclub για όλους τους browsers

Γραμμή εργαλείων Meteoclub για όλους τους browsers

FlowersSpringRoad

 

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε τη δημιουργία της γραμμής εργαλείων του Meteoclub. (Meteoclub Toolbar) Η γραμμή εργαλείων είναι συμβατή με όλους τους γνωστούς browsers (ΙΕ,Firefox,Chrome) και βρίσκεται στην έκδοση v1.0 πλήρως λειτουργική.

Σκοπός της δημιουργίας αυτής της γραμμής εργαλείων είναι η διευκόλυνση της καθημερινής σας πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και η τάχιστη προσπέλαση στους πιο δημοφιλείς τομείς της ιστοσελίδας μας. Μεταξύ άλλων αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει σύστημα ενημέρωσης (messanging) από τους διαχειριστές στο οποίο εάν έχετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να απαντήσετε με προσωπικό μήνυμα , αλλά και υπηρεσία e-buddy για σύνδεση με όποιον λογαριασμό instant messanging έχει ο καθένας σας για συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους/ες σας.

Η γραμμή εργαλείων μας είναι στην έκδοση v1.0 αλλά αναμένουμε νέες προσθήκες και αναβαθμίσεις οι οποίες θα βοηθήσουν περεταίρω στο σερφάρισμα σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Εάν για οποιονδήποτε λόγο πάνω στην διαδικασία του κατεβάσματος της γραμμής εργαλείων ή κατά την διάρκεια της εγκατάστασης σας βγάλει το anti-virus που έχετε ή ο ίδιος ο browser μήνυμα ότι η εφαρμογή που κατεβάζετε δεν είναι ασφαλής ΑΓΝΟΗΣΤΕ το καθώς πρόκειται για λανθασμένο συναγερμό. Η γραμμή εργαλείων είναι απόλυτα ασφαλής ελέγχεται από online συστήματα της McAfee Online Web Security και ΔΕΝ αποθηκεύει ΚΑΝΕΝΑ προσωπικό στοιχείο χωρίς πρώτα την συγκατάθεσή σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΔΩ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση