Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 211 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πα03292024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Θέματα Νέα Η συνάντηση της 23/01/2010...

Η συνάντηση της 23/01/2010...

kopi-pitas2010

Πριν γίνει η συνάντηση , δεν πιστεύαμε οτι η συμμετοχή των ατόμων που θα παρευρεθούν σε αυτή , θα είναι τόσο μεγάλη. Πάνω από 40 μέλη του Meteoclub.gr μας τίμησαν με την παρουσία τους στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2010 , και τους ευχαριστούμε θερμότατα.

Πολλά επίσης ήταν και τα νέα μέλη, με τα οποία ανταλλάξαμε πολλές απόψεις , και με σενάρια επι των σεναρίων προσπαθούσαμε όλοι μαζί να προβλέψουμε τον "υπέρτατο" επικείμενο πανελλαδικό χιονιά των επόμενων ημερών! Ναι αυτό συγκαταλέγεται στα πλαίσια του χιούμορ , για την ώρα αυτό το σενάριο δεν υφίσταται.Σημασία έχει οτι όλοι πέρασαν πολύ ωραία, γνώρισαν την παρέα του Meteoclub.gr , και ευελπιστούμε στην επόμενη συνάντηση να τους έχουμε όλους ξανά κοντά μας.

Ο μετεωρολογικός σταθμός "National Geographic 283ne" , θα ταξιδέψει στη δυτική Πελοπόννησο , και συγκεκριμένα στη πόλη του Πύργου , οπού ο κάτοχος είναι γένος θηλυκού και ονομάζεται Αννα Δρακοπούλου (Annoulini) - Νο30 στην σειρά . Πολλά συγχαρητήρια και καλές μετρήσεις.Οι συμμετοχές για τον μετεωρολογικό σταθμό ήταν εξήντα τέσσερις (64).

Για τον σταθμό ευχαριστούμε θερμότατα για άλλη μια φορά την "Viselectronics.gr" και τον Παναγιώτη Καπή και την προσφορά του στο Meteoclub.gr , οπού το δίκτυο των σταθμών αυξάνεται διαρκώς εβδομάδα με την βδομάδα , και το Meteoclub.gr μετράει πάνω από 70 ιδιωτικούς μετεωρολογικούς σταθμούς που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα.

Υστερα από το βράδυ της συνάντησης, αποφασίσαμε να τιμήσουμε τα δέοντα σε μια ταβέρνα στη Σταμάτα Αττικής , και με ένα "κονβόι" 12 αυτοκινήτων συνεχίσαμε την βραδιά. Ενα μικρό απρόσμενο λάθος του "αλητάρχη" οδηγού , μας ανάγκασε να κόβουμε βόλτες για 1 ώρα μέχρι να βρούμε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Ομως τέλος καλό , όλα καλά.

Πιστεύαμε όμως , οτί ακόμα και στις 02.30 αργά το βράδυ...κάτι έλειπε , και η όρεξη δεν είχε σταματήσει για βόλτες. Η εμμονή για την θέαση μιας χιονόπτωσης ήταν κάθε άλλο παρά αδιάφορη. Και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια "χιονοεξόρμηση" στη βόρεια Αττική με τα εναπομείναντα 7 αυτοκίνητα και 12 με 13 άτομα , μιας που το προέτρεπε η βραδιά για επικείμενες συγκινήσεις. Μια βόλτα προς το "Σείριο" μετά την Μαλακάσα μπορούμε να πούμε οτι μας άφησε μια μικρή πικρή γεύση , όπως επίσης και στον Αγ.Μερκούριο , καθώς το ελάχιστο χιονοχάλαζο που έπεφτε κατα διαστήματα , δεν ήταν αρκετό για τις προσδοκίες μας.

Ετσι το τελείωμα της εντυπωσιακής -κατά τα άλλα- συνάντησης , άφησε μια πολύ γλυκιά και ταυτόχρονα μια μικρή πικρή γεύση και απογοήτευση....προσωρινή...καθώς το ξημέρωμα της Κυριακής έφερε αρκετές χιονοπτώσεις μέχρι και τα 300μέτρα υψόμετρο και...σώθηκε το "ματς" στο 90'

Και του χρόνου..να είμαστε καλά..να γιορτάσουμε την 4η κοπή πίτας το 2011.

Ακολουθούν φωτογραφίες απο την συνάντηση - κοπή πίτας 2010

{joomplu:2880}

{joomplu:2881}

{joomplu:2882}

{joomplu:2883}

{joomplu:2885}

{joomplu:2888}

{joomplu:2891}

{joomplu:2906}

{joomplu:2903}

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση