Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 479 καιρόφιλοι και 2 ερασιτέχνες μετεωρολόγοι σε εγρήγορση

Τρ04242018

Last updateΤρ, 24 Απρ 2018 12am

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Chat Όροι χρήσης - Αντιμετώπιση προβλημάτων

Chat - Οδηγίες - Αντιμετώπιση προβλημάτων

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που μπορείτε να κάνετε στο chat του Meteoclub.

Μπορείτε να συνομιλήσετε σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους ερασιτέχνες μετεωρολόγους που βρίσκονται εκείνη την στιγμή Online, και να ανταλλάξετε απόψεις σχετικά με τον καιρό και όχι μόνο.

Εάν δεν έχετε συνδεθεί και ΔΕΝ μπορείτε να γράψετε στο chat παρακαλώ δείτε πιο κάτω την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Η λειτουργία του Chat αφορά μόνο τα μέλη , οι επισκέπτες δεν μπορούν να συμμετέχουν στο Chat , παρά μόνο όταν κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα.

Πρός αποφυγή παρεξηγήσεων παρακαλώ ακολουθήστε τους παρακάτω όρους :

 1. Μην βρίζετε και γενικά μην προκαλείτε με τον τρόπο σας τους υπόλοιπους χρήστες. Το κλίμα και η συζήτηση πρέπει να είναι πάντα σε φιλικό επίπεδο και δεν χρειάζεται να γίνεται παρεκτροπή σε προσωπικό επίπεδο.
 2. Εαν κάποιο μήνυμα που στέλνετε εκείνη τη στιγμή δεν εμφανιστεί στο πλαίσιο του chat, περιμένετε λίγη ώρα ή συνεχίστε να γράφετε το επόμενο , το μήνυμα θα εμφανιστεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
 3. Εαν έχετε κάποια απορία σχετικά με την λειτουργία του Chat μπορείτε να απευθυνθείτε στους Διαχειριστές που βρίσκεται Online εκείνη τη στιγμή για οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας τονίζονται με κόκκινα γράμματα στο ψευδώνυμο τους.
 4. Εαν θέλετε να κάνετε copy - paste κάποιο link από άλλη ιστοσελίδα, η ιστοσελίδα αυτή εμφανίζεται με ολόκληρο το "Url".    Προσοχή ... η συχνή επαναλαμβανόμενη επικόλληση των Links μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα επιβαρύνουν τον Server , ο χρήστης που επαναλαμβάνει την επικόλληση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα οδηγείται σε Ban για μερικά λεπτά.
 5. Εάν κάποιος χρήστης απευθυνθεί δημόσια σε άλλον χρήστη ή διαχειριστή σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να στείλει προσωπικό μήνυμα με τρόπο ειρωνικό ή γενικά με τρόπο που προσβάλει το άλλο άτομο τότε οι παρόντες διαχειριστές μπορούν να διαγράψουν το συγκεκριμένο μήνυμα ακόμη και να μπλοκάρουν τον συγκεκριμένο χρήστη από το chat για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο.
 6. Τα prive μηνύματα που στέλνονται εκατέρωθεν των μελών , δεν είναι ορατά δημόσια. Παρ'όλα αυτά διατηρούνται σε αρχείο (Log) τα οποία είναι προσβάσιμα ΜΟΝΟ από τους διαχειριστές του Meteoclub.gr για λόγους ασφαλείας και σε καμία περίπτωση αυτές οι πληροφορίες δεν χρησιμοποιούνται για να βλάψουν το ηθικό και ψυχικό κομμάτι του χρήστη. Είναι σημαντικό όμως να αποφεύγεται η ανταλλαγή πληροφοριών όπως: αριθμοί πιστωτικών καρτών, Α.Φ.Μ , προσωπικών κωδικών e-mail, και γενικότερα προσωπικές πληροφορίες που ενδεχομένως θα μπορούσαν να βλάψουν το χρήστη. Βάση τούτου το Meteoclub ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν διαρροή τμηματική η ολική των ανωτέρω δεδομένων η οποία μπορεί να προκαλέσει οικονομικό , ηθικό ή ψυχολογικό πρόβλημα στον εκάστοτε χρήστη.
 7. Να αποφεύγετε να κρίνετε δημόσια ένα πρόσωπο που δεν αφορά την ιστοσελίδα Meteoclub.gr.
 8. Απαγορεύται η δημοσίευση  και η  αναφορά  προγνώσεων ή καιρικών εκτιμήσεων από άλλες ιστοσελίδες, εκτός της Ε.Μ.Υ. και του Ε.Α.Α. Αναφορές ή προγνώσεις που προέρχονται από άλλες ιδιωτικές ιστοσελίδες είναι υπεύθυνες για την πληροφόρηση και το Meteoclub.gr δεν αναλαμβάνει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών.
 9. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ειδήσεων ή άλλων πληροφοριών του επίσημου φορέα μετεωρολογίας χωρίς πραγματική βάση προς αποφυγή σύγχυσης.
 10. Απαγορεύεται το οποιοδήποτε ειρωνικό ή χλευαστικό σχόλιο για επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μετεωρολόγους , όπως και η παραποίηση του ονόματος τους.
 11. Φροντίστε να ελέγχετε κάθε φορά ΠΡΩΤΑ την κεντρική σελίδα μας για άρθρα που μπορούν να λύσουν τις απορίες σας, και μετά ρωτήστε στο chat εάν δεν σας κάλυψαν αυτά. Επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για ήδη διατυπωμένες απαντήσεις σε άρθρα θα θεωρούνται ως σπατάλη χρόνου.
 12. Απαγορεύεται η χρήση greeklish για διαλόγους. Στο chat επιτρέπονται τα Ελληνικά και τα Αγγλικά . Όποιος δεν συμμορφώνεται και συνεχίζει και γράφει greeklish θα γίνεται ban από τους αρμόδιους administrators . Εάν γίνεται κατ'εξακολούθηση τότε ο χρήστης θα διαγράφεται.
 13. Σε περιόδους πολύ αυξημένου καιρικού ενδιαφέροντος , θα παρακαλούσαμε τα μέλη που ενδιαφέρονται για την περιοχή τους , να ενημερώνονται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ από τις προγνώσεις / άρθρα που υπάρχουν στην κεντρική σελίδα του Meteoclub.gr πάντα στα πλαίσια του λογικού και εφικτού διαστήματος σωστής πρόγνωσης που μπορούμε να διατυπώσουμε για μια γεωγραφική περιοχή. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται το γεωγραφικό διαμέρισμα ή η περιοχή στη πρόγνωση μέσα στην εφικτή περίοδο προγνωσιμότητας, μπορείτε να το επισημαίνετε με έναν αστερίσκο σε έναν διαχειριστή.
 14. (ΝΕΟ) Ο χώρος του Meteoclub.gr δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν ενημερωτικό χώρο γύρω απο την μετεωρολογία , τον καιρό και τις προγνώσεις. Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκε έντονα το φαινόμενο της στοχευμένης διαφήμισης άλλων ιστοσελίδων μέσω του Chat , που έχουν ως σκοπό την αυτοπροβολή και το κέρδος χωρίς κανένα απολύτως όφελος για την ιστοσελίδα μας. Για το λόγο αυτό οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να διαγράφουν αυτομάτως τις σελίδες / links χωρίς προειδοποίηση , και εαν αυτό επαναλαμβάνεται από κάποιο μέλος , εκείνο θα μπλοκάρεται για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Θεωρούμε πως η σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά για την ενημέρωση των επισκεπτών και των μελών μας για τον καιρό μέσω του Chat , δεν πρέπει να γίνεται έρμαιο εκμετάλλευσης για προσωπική προβολή από άτομα που έχουν σκοπό το κέρδος και την δημοσιότητα. Οπως σεβόμαστε τις προσπάθειες των υπολοίπων ερασιτεχνών μετεωρολόγων , έτσι επιθυμούμε και εμεις τον σεβασμό απο εσας για την δική μας δουλειά.
 15. Απαγορεύονται οι συζητήσεις για τζόγο , τυχερά παιχνίδια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε οτί αποδέχεστε τους παραπάνω όρους χρήσης του Chat.Σε διαφορετική περίπτωση ο χρήστης που παρακάμπτει αυτούς τους όρους, θα μπλοκάρεται για λίγο χρονικό διάστημα.Αν γίνει κατ'εξακολούθηση τότε ο χρήστης διαγράφεται απο το Meteoclub.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που έχετε συνδεθεί σαν μέλος μέσα στην ιστοσελίδα, αλλά το Chat σας εμφανίζει ώς "Επισκέπτη" και ΔΕΝ μπορείτε να γράψετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1) Συνδεθείτε σαν μέλος με τον λογαριασμό που έχετε κάνει την εγγραφή

2) Πατήστε εδώ

3) Οταν ανοίξει το παράθυρο του Chat , πατήστε την "Ανανέωση" ananeosi-chatπου βρίσκεται ακριβώς επάνω-αριστερά απο το παράθυρο του Chat. Με το κλικάρισμα , θα φορτώσει ξανά το Chat.  Για να σιγουρευτείτε οτι έχετε όντως συνδεθεί , θα δείτε το ψευδώνυμο σας επάνω αριστερά στη πρώτη θέση. Αν εξακολουθεί να αναγράφει "Επισκέπτης", τότε επαναλάβετε ξανά τα βήματα ή δοκιμάστε να κάνετε Login με διαφορετικό Browser.

Συνιστάται Browser όπως Mozilla Firefox ή Google Chrome

Η Ομάδα του Meteoclub σας εύχεται καλό Chatting!


Sponsored links