Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 195 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πα04262024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Αττική Μας τα χαλάει ο καιρός - Πρόγνωση καιρού Αττικής - Τετάρτη 7 Οκτωβριου 2015

Μας τα χαλάει ο καιρός - Πρόγνωση καιρού Αττικής - Τετάρτη 7 Οκτωβριου 2015

vroxokourtina-athina
 
 
Μια πολύ όμορφη και ηλιόλουστη ημερα ξεκίνησε στην Αττική , όμως προς το απόγευμα και το βράδυ ο καιρός δείχνει να μας τα χαλάει. Ο -μερικώς- άστατος καιρός των προηγούμενων ημερών που έδωσε τοπικές μπόρες , όπως η ξαφνική μπόρα σε Μενίδι - Θρακομακεδόνες και τις γύρω περιοχές με το ύψος του υετού να φτάνει τα 20 χιλιοστά από τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Μενιδίου , θα συνεχιστεί και σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες.
 
 
Τι περιμένουμε για σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015:
 
Η ηλιοφάνεια στον Αττικό ουρανό θα επικρατήσει μέχρι και το μεσημέρι. Λίγα σύννεφα θα κάνουν την εμφάνιση τους στα γύρω ορεινά και στη δυτική Αττική. Πυκνές νεφώσεις μετά το μεσημέρι αναμένονται από τα δυτικά - βορειοδυτικά και μέσα στο απόγευμα θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή πιθανή μπόρα. Παράλληλα θα υπάρχουν και αναπτύξεις στους γύρω ορεινούς όγκους της Αττικής όπου περιμετρικά δεν αποκλείεται να δώσουν και εκεί τοπικούς όμβρους. Τις πρώτες βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος με σποραδικές βροχές (μέτριας έντασης) ή και τη πιθανότητα καταιγίδας στη δυτική - κεντρική / νότια Αττική. Βροχή θα πέσει και στο λεκανοπέδιο με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το βράδυ.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφώρ (στα ανατολικά).
 
Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου
 
 
Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση