Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 229 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Σα05042024

Last updateΠα, 03 Μαϊ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Διάσπαρτες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα άυριο- Πρόγνωση Καιρού Ελλάδος 22/11/2018

Διάσπαρτες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα άυριο- Πρόγνωση Καιρού Ελλάδος 22/11/2018

Το φθινοπωρινό σκηνικό των τελευταίων ημερών χάρισε εκπλήξεις και σήμερα στη χώρα αλλά και στο νομό Αττικής με δύο περάσματα καταιγίδων ένα τα ξημερώματα αλλά και το μεσημέρι . Το μοτίβο αυτό θα συνεχιστεί και αύριο με τις βροχές να είναι λιγότερες βέβαια αλλά διάσπαρτες σε μεγάλο μέρος της επικράτειας . Οι άνεμοι γυρνάνε σε βοριάδες από αύριο και αυτό θα έχει ως συνέπεια την μικρή πτώση του υδραργύρου σε σχέση με σήμερα. 

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά για αύριο :

22-11-2018

Για αύριο Τετάρτη ο καιρός το πρωί θα είναι άστατος και θα σημειωθούν βροχές στην περιοχή του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων(τοπικά θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες) , των ανατολικών Κυκλάδων και της Θράκης . Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν νεφώσεις οι οποίες θα είναι πιο πυκνές από το ύψος της Θεσσαλίας και βορειότερα. Από το μεσημέρι και μετά οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν περισσότερο και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές στην περιοχή της κεντρικής Στερεάς , της ανατολικής Πελοποννήσου , της ανατολικής Θεσσαλίας και της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν  και στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης ενώ τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων θα αρχίσουν να περιορίζονται σταδιακά. Αργά το βράδυ δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα βόρεια του νομού Αττικής .

Οι άνεμοι αύριο θα γυρίσουν σε βοριάδες μέτριας-ισχυρής έντασης και θα πνέουν στο Αιγαίο αλλά και το Καρπάθιο πέλαγος στα 6-7 bf ενώ στο Ιόνιο θα είναι ασθενείς έως μέτριοι εντάσεως 3-4 bf. H θερμοκρασία αύριο σε πτώση στα βόρεια που θα φτάσει στις μέγιστες τιμές τους 15-16°C ( στη Θράκη ο υδράργυρος θα φτάσει τους 10-11°C) , στα κεντρικά και νότια τους 18-19°C ενώ υψηλότερες θερμοκρασίες θα έχουμε στα νησιωτικά τμήματα της xώρας όπου ο υδράργυρος θα φτάσει και θα ξεπεράσει τους 20-22°C. 

Επιμέλεια: Μουδούρης Θωμάς(tom13)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση