Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 160 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πα04262024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Άστατος καιρός με καταιγίδες σε Μακεδονία και Θράκη - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 26/09/2017

Άστατος καιρός με καταιγίδες σε Μακεδονία και Θράκη - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 26/09/2017

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες σημειώνονται ήδη στη κεντρική - ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αλλά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.  Χαρακτηριστικό της τρέχουσας κακοκαιρίας είναι το εξαιρετικά υψηλό ποσό βροχής που σημειώθηκε από χθες το απόγευμα έως και τις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Σαμοθράκη από τον αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό του Ε.Α.Α το οποίο έφτασε τα 309 χιλιοστά μέσα σε 7 ώρες.


Αναλυτικά ο καιρός για την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017:

ellada-26-09-2017
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες , κατά τόπους έντονες , θα σημειωθούν στην κεντρική - ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη έως και τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι σχετικά βελτιωμένος ενώ αναμένονται σύντομοι όμβροι / σύντομες μπόρες στα κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα (Θεσσαλία / κεντρική Στερεά Ελλάδα / Πελοπόννησος) τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σύντομες μπόρες αναμένονται και στα ορεινά της Κρήτης το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ και στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 4-5 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24-25 βαθμούς Κελσίου. Κατά 2-4 βαθμούς χαμηλότερη η μέγιστη στη βόρεια Ελλάδα.


Αττική:
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Πιθανότητα σύντομης μπόρας γύρω από τα ορεινά της δυτικής και βόρειας Αττικής προς το απόγευμα.

Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη:
Νεφελώδης καιρός με βροχές , πιθανόν έντονες στα ανατολικά του νομού. Από τις μεσημβρινές προς απογευματινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί προσωρινά.

Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ και από το μεσημέρι βόρειοι έως 4 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση