Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 100 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Σα04272024

Last updateΠα, 26 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Συννεφιά και ορογραφικές βροχές στα δυτικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 20/01/2018

Συννεφιά και ορογραφικές βροχές στα δυτικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 20/01/2018

Μικρή πρόγευση αναμένεται να πάρουμε το Σάββατο στο καιρικό μενού όσον αφορά την εξέλιξη των επόμενων ημερών. Με συννεφιά και βροχές που θα εντοπίζονται περισσότερο στην οροσειρά της Πίνδου αναμένουμε να εξελιχθεί ο καιρός το Σάββατο πριν την επικείμενη μεταβολή την Κυριακή με εκτεταμένες βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα (θα υπάρξει αναλυτικό άρθρο μέσα στο Σάββατο).


Αναλυτικά:

ellada-20-01-2018Ο καιρός θα ξεκινήσει με αραιές νεφώσεις σε κεντρική - ανατολική και νότια Ελλάδα και αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας έως και λίγο πριν τις μεσημβρινές ώρες. Πυκνότερες νεφώσεις αναμένονται αργότερα στις ίδιες περιοχές με πιθανότητα τοπικών βροχών μόνο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στα δυτικά και βόρεια τμήματα ο καιρός θα είναι νεφελώδης από την αρχή της ημέρας και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές εναλασσόμενες σε πιο γενικευμένες στη δυτική Ελλάδα και κυρίως στα ορεινά τμήματα.  Πιθανότητα για σύντομη καταιγίδα το απόγευμα και τη νύχτα στα βόρεια του Ιονίου και την Ήπειρο. Βροχές τις νυχτερινές ώρες και στη Μακεδονία και σε τμήματα της Θράκης.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 5-6 Μποφώρ. Στο Αιγαίο αρχικά από δυτικές - νοτιοδυτικές διευθύνσεις που μέσα στο μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν έως τα 7 Μποφώρ τοπικά.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.


Στην Αττική ο καιρός αρχικά θα είναι καλός με αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν χωρίς να σημειωθεί κάποια βροχή.

Οι άνεμοι από νότιες - νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως τα 4 Μποφώρ και στα νοτιοανατολικά τοπικά τα 6-7 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.


Στη Θεσσαλονίκη , νεφελώδης αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο. Το απόγευμα και τη νύχτα αναμένεται να βρέξει.

Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις έως 4 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει ιδιαίτερη μεταβολή.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση