Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 213 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πα04262024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Νέα μεταβολή του καιρού - Βροχές και καταιγίδες - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 19/03/2018

Νέα μεταβολή του καιρού - Βροχές και καταιγίδες - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 19/03/2018

Νέα μεταβολή παρουσιάζει ο καιρός τις τελευταίες ώρες στη δυτική - βορειοδυτική Ελλάδα με βροχοπτώσεις, οι οποίες θα ενταθούν μέσα στη διάρκεια της ημέρας και θα επεκταθούν ανατολικότερα.


Πιο αναλυτικά:

ellada-19-03-2018

Νεφελώδης θα είναι ο καιρός στη δυτική Ελλάδα για το υπόλοιπο της ημέρας με βροχές που θα ενταθούν από το μεσημέρι και μετά και θα σημειωθούν καταιγίδες , κατά τόπους ισχυρές με πιθανότητα χαλαζόπτωσης σε δυτική Στερεά Ελλάδα , δυτική - κεντρική και νότια Πελοπόννησο , δυτική Θεσσαλία και Ήπειρο όπως και τα νησιά του Ιονίου. Τα φαινόμενα τις απογευματινές ώρες θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα τμήματα της Πελοποννήσου , της Στερεάς Ελλάδας , της Θεσσαλίας με βροχές και σποραδικές καταιγίδες ενώ θα επηρεαστεί και η δυτική - κεντρική Μακεδονία με βροχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα μεταφερθούν στο Αιγαίο.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας από τα 1400-1600μ. υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και το Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 5 έως 7 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μερική πτώση από τα δυτικά προς τα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Αττική:

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το απόγευμα και τη νύχτα ο καιρός θα καταστεί άστατος και θα σημειωθούν παροδικές μπόρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες - νοτιοδυτικές διευθύνσεις με τάση ενίσχυσης το μεσημέρι και το απόγευμα έως τα 6-7 Μποφώρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς με ένταση 5-6 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία έως τους 18 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη:
Αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν μέσα στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται για τη συμπρωτεύουσα. Βροχές θα σημειωθούν από τις απογευματινές ώρες έως και τη νύχτα στο νομό.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4-6 Μποφώρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως τα 4-5 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15-16 βαθμούς Κελσίου.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση