Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 184 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πα04262024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Αστάθεια και τοπικές καταιγίδες το μεσημέρι στα ηπειρωτικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 13/05/2018

Αστάθεια και τοπικές καταιγίδες το μεσημέρι στα ηπειρωτικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 13/05/2018

Μπόρες θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά ηπειρωτικά ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρκετά καλός.



Αναλυτικά για την Κυριακή 13 Μαϊου 2018:

ellada-13-05-2018



Λίγες τοπικές νεφώσεις επικρατούν από τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά , ελαφρώς αυξημένες στα βορειοανατολικά. Σταδιακά από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν σημαντικά και θα αρχίσουν να σημειώνονται μπόρες (τοπικές καταιγίδες) όπου δεν αποκλείεται στη Θεσσαλία , την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία να είναι τοπικά έντονες. Μπόρες θα σημειωθούν και στη κεντρική - βόρεια και τοπικά στη βορειοανατολική Πελοπόννησο , τοπικά στη δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα και τη κεντρική Μακεδονία όπου τα φαινόμενα θα συνεχίσουν έως και τις απογευματινές ώρες. Τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί έως 5 Μποφώρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο μεταβλητοί έως 4 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση