Τρ05072024

Last updateΔε, 06 Μαϊ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Υπόλοιπη Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας 11-12/12/18.Τοπικές βροχές με χιονοπτώσεις στα 1100μ-τσουχτερό κρύο και βελτίωση του καιρού από Τετάρτη.

Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας 11-12/12/18.Τοπικές βροχές με χιονοπτώσεις στα 1100μ-τσουχτερό κρύο και βελτίωση του καιρού από Τετάρτη.

DSCN2285

 

Συννεφιά με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά από τα 1100 μέτρα και πάνω,με σταδιακή βελτίωση του καιρού από την Τετάρτη,θα έχουμε τις επόμενες 2 μέρες στη Δυτική Ελλάδα.Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιερά Πόλη Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται.

Τρίτη  11-12-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και κρύο.Οι άνεμοι θα πνέουν από  μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη  12-12-18

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.Οι άνεμοι θα πνέουν από  Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά ΠόληΜεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr http://mesologgi-eoed.meteoclub.gr/

Για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται.

Τρίτη  11-12-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και κρύο.Χιονοπτώσεις αναμένονται στο Παναιτωλικό Όρος από τα 1000μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από  μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη  12-12-18

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.Οι άνεμοι θα πνέουν από  Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Ναυπάκτου προβλέπεται.

Τρίτη  11-12-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και κρύο.Χιονοπτώσεις αναμένονται στην Ορεινή Ναυπακτία από τα 1000μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από  μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη  12-12-18

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.Οι άνεμοι θα πνέουν από  Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Αμφιλοχίας προβλέπεται.

Τρίτη  11-12-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και κρύο.Χιονοπτώσεις αναμένονται στα Αρκανικά Όρη από τα 1000μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από  μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη  12-12-18

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.Οι άνεμοι θα πνέουν από  Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.

Τρίτη  11-12-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και κρύο.Χιονοπτώσεις αναμένονται στο Όρος Κλωκός και στο Παναχαικό Όρος από τα 1200μ και πάνωΟι άνεμοι θα πνέουν από  μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη  12-12-18

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.Οι άνεμοι θα πνέουν από  Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε νέα κάμερα στην πόλη του Αιγίου για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://aigio-kentro.meteoclub.gr/

Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.

Τρίτη  11-12-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και κρύο.Χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στα ορεινά από τα 1100μ και πάνω αλλά υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρη χιονόπτωση αργά το βράδυ και μέσα στην πόλη των Καλαβρύτων.Οι άνεμοι θα πνέουν από  μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη  12-12-18

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.Οι άνεμοι θα πνέουν από  Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 βαθμούς η ελάχιστη έως 2 βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε νέα κάμερα στην πόλη των Καλαβρύτων  για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://kalavryta.meteoclub.gr/

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη του Αιγίου εδώ νέα κάμερα  http://aigio-kentro.meteoclub.gr/ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam και τα καιρικά δεδομένα http://aigio.meteoclub.gr/  καθώς και τις καιρικές συνθήκες στην παιδική κατασκήνωση στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ορεινή Αιγιάλεια στα 1350μ. υψόμετρο εδώ http://achaikochorio.meteoclub.gr/ .Στην κατασκήνωση έχουμε τοποθετήσει καιρική κάμερα η οποία  είναι στο διαδίκτυο http://achaikochorio.meteoclub.gr/webcam/achaiko.jpg.Μπορείτε να  παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Καλάβρυτα εδώ  νέα κάμερα http://kalavryta.meteoclub.gr/  http://skepasto.meteoclub.gr/cam.html  Επίσης σύντομα θα τοποθετήσουμε και άλλους σταθμούς με κάμερες στον Νομό Αχαίας.

Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex.Ανανεώνει με Ctrl +F5

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση