Πα04262024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Υπόλοιπη Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για το νησί της Λήμνου 26-1/3/18.Ισχυρές βροχές-καταιγίδες-θυελλώδεις άνεμοι.Βελτίωση του καιρού από την Τετάρτη-τσουχτερό κρύο.

Πρόγνωση καιρού για το νησί της Λήμνου 26-1/3/18.Ισχυρές βροχές-καταιγίδες-θυελλώδεις άνεμοι.Βελτίωση του καιρού από την Τετάρτη-τσουχτερό κρύο.

stormy-cloudy-sky-1392851407oTg

 

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αλλά και και διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης με ηλιοφάνεια,θα επικρατήσουν μέχρι την Τετάρτη  στο νησί της Λήμνου και του Άη Στράτη.Ουσιαστική βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Πέμπτη με ηλιοφάνεια και τσουχτερό κρύο.

Για την πόλη της Μύρινας προβλέπεται.

Δευτέρα  26-2-18

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ΝΔκές διευθύνσεις θυελλώδεις εντάσεως 7-8 μποφώρ,στρεφόμενοι σταδιακά σε ΒΔκούς και θα εξασθενήσουν σε ισχυρούς εντάσεως 5-6 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη  27-2-18

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας,η οποία κατά περιόδους θα δίνει τοπικές βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές  διευθύνσεις μέτριοι  εντάσεως 3-4 μποφώρ τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 28-2-18
Αρχικά συννεφιά με τοπικές βροχές,γρήγορα όμως  ο καιρός θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 1-3-18

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές  διευθύνσεις αρχικά μέτριοι  εντάσεως 4-5 σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν σε ασθενείς εντάσεως 2-3  μποφώρ τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη του Μούδρου προβλέπεται.

Δευτέρα  26-2-18

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ΝΔκές διευθύνσεις θυελλώδεις εντάσεως 7-8 μποφώρ,στρεφόμενοι σταδιακά σε ΒΔκούς και θα εξασθενήσουν  σε ισχυρούς εντάσεως 5-6 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη  27-2-18

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας,η οποία κατά περιόδους θα δίνει τοπικές βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές  διευθύνσεις μέτριοι  εντάσεως 3-4 μποφώρ τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 28-2-18
Αρχικά συννεφιά με τοπικές βροχές,γρήγορα όμως θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 1-3-18

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές  διευθύνσεις αρχικά μέτριοι  εντάσεως 4-5 σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν σε ασθενείς εντάσεως 2-3  μποφώρ τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.


Για το νησί του Άη Στράτη προβλέπεται.

Δευτέρα  26-2-18

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ΝΔκές διευθύνσεις θυελλώδεις εντάσεως 7-8 μποφώρ,στρεφόμενοι σταδιακά σε ΒΔκούς και θα εξασθενήσουν σε ισχυρούς εντάσεως 5-6 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη  27-2-18

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας,η οποία κατά περιόδους θα δίνει τοπικές βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές-Δυτικές  διευθύνσεις ισχυροί εντάσεως 5-6 μποφώρ τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 28-2-18
Αρχικά συννεφιά με τοπικές βροχές,γρήγορα όμως θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 1-3-18

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές  διευθύνσεις αρχικά μέτριοι  εντάσεως 4-5 σταδιακά θα εξασθενήσουν σε ασθενείς εντάσεως 2-3  μποφώρ τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.


Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία των βροχών και των καταιγίδων εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/doppler-radar  

Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex.Ανανεώνει με Ctrl +F5

meteoclub alert map meteoex12




Αποκλειστικός συνεργάτης για το νησί της Λήμνου  http://www.limnosreport.gr/

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση