Σα04272024

Last updateΠα, 26 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Υπόλοιπη Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου 16-18/11/18.Ισχυρές βροχές και καταιγίδες-χιονοπτωσεις από τα 1200μ και πάνω το Σ/Κ

Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου 16-18/11/18.Ισχυρές βροχές και καταιγίδες-χιονοπτωσεις από τα 1200μ και πάνω το Σ/Κ

DSCN2285

 

Mεταβολή του καιρού με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά από τα 1200μ και πάνω,θα έχουμε το Σ/Κ  που μας έρχεται στη Δυτική Ελλάδα.Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιερά Πόλη Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται.

Παρασκευή  16-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  17-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  18-11-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά ΠόληΜεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr http://mesologgi-eoed.meteoclub.gr/

Για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται.

Παρασκευή  16-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στο Παναιτωλικό Όρος από τα 1200μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  17-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στο Παναιτωλικό Όρος από τα 1100μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  18-11-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στο Παναιτωλικό Όρος από τα 1100μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Ναυπάκτου προβλέπεται.

Παρασκευή  16-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Ορεινή Ναυπακτία  από τα 1200μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  17-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Ορεινή Ναυπακτία  από τα 1100μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  18-11-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Ορεινή Ναυπακτία  από τα 1100μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Αμφιλοχίας προβλέπεται.

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Αρκανικά Όρη από τα 1100μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  17-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Αρκανικά Όρη από τα 1000μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  18-11-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Αρκανικά Όρη από τα 1000μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.

Παρασκευή  16-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις αναμένονται στην Ορεινή Αιγιάλεια από τα 1300μ και πάνω καθώς και στο Παναχαικό Όρος.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις χιονοπτώσεις στην Ορεινή Αιγιάλεια μέσω της κάμερας και του μετεωρολογικού σταθμού που έχουμε τοποθετήσει στο Αχαικό Χωριό στα 1350μ υψόμετρο http://achaikochorio.meteoclub.gr/ .Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  17-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις αναμένονται στην Ορεινή Αιγιάλεια από τα 1100μ και πάνω καθώς και στο Παναχαικό Όρος.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις χιονοπτώσεις στην Ορεινή Αιγιάλεια μέσω της κάμερας και του μετεωρολογικού σταθμού που έχουμε τοποθετήσει στο Αχαικό Χωριό στα 1350μ υψόμετρο http://achaikochorio.meteoclub.gr/.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  18-11-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Χιονοπτώσεις αναμένονται στην Ορεινή Αιγιάλεια από τα 1100μ και πάνω καθώς και στο Παναχαικό Όρος.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις χιονοπτώσεις στην Ορεινή Αιγιάλεια μέσω της κάμερας και του μετεωρολογικού σταθμού που έχουμε τοποθετήσει στο Αχαικό Χωριό στα 1350μ υψόμετρο http://achaikochorio.meteoclub.gr/.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά καθώς και στον Χελμό από τα 1200μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  17-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά από 1100μ και πάνω καθώς και στο Χελμό.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 βαθμό η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  18-11-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά από 1000μ και πάνω καθώς και στο Χελμό.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη του Αιγίου εδώ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam και τα καιρικά δεδομένα http://aigio.meteoclub.gr/  καθώς και τις καιρικές συνθήκες στην παιδική κατασκήνωση στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ορεινή Αιγιάλεια στα 1350μ. υψόμετρο εδώ http://achaikochorio.meteoclub.gr/ .Στην κατασκήνωση έχουμε τοποθετήσει καιρική κάμερα η οποία  είναι στο διαδίκτυο http://achaikochorio.meteoclub.gr/webcam/achaiko.jpg.Επίσης σύντομα θα τοποθετήσουμε και άλλους σταθμούς με κάμερες στον Νομό Αχαίας.

Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex.Ανανεώνει με Ctrl +F5


 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση