Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 163 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πα04262024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Θέματα Aνακοινώσεις Συνάντηση Meteoclub 03/12/2016

Συνάντηση Meteoclub 03/12/2016

Καιρός να ανταμώσουμε!
 
 
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου  στις 19.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Meteoclub.gr στην καφετέρια Blow Lounge Cafe, Ίδης 6 στον Προφήτη Ηλία, στον Πειραιά
mc3
 
Συνάντηση Meteoclub 1
 
Για να φτάσετε στην καφετέρια θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρικό και τα λεωφορεία. Μόλις φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιά, απέναντι, από την πλατεία Καραισκάκη, θα πάρετε το 915 και θα κατέβετε στην στάση "Προφήτης Ηλίας" που είναι πολύ κοντά στο σημείο της συνάντησής μας. (Χάρτης 1)
Χάρτης 1
 
Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβείτε με τον ηλεκτρικό στο Νέο Φάληρο, και να περπατήσετε προς την αφετηρία των τρόλει, ώστε να πάρετε το Νο 17 και να κατεβείτε στην στάση "Σκαλάκια" και από εκεί με τα πόδια θα ανεβείτε προς τον Προφήτη Ηλία. (Χάρτης 2+3)
 
Χάρτης 2
 
Χάρτης 3
Έσχατη λύση το ταξί, αν είστε 4 άτομα, θα είναι πιο εύκολο οικονομικά για να έρθετε, και πάλι από τον σταθμό του Ηλεκτρικού, στο Νέο Φάληρο. Είναι τουλάχιστον 5 λεπτά με αυτοκίνητο.
 
Εδώ οι συντεταγμένες για την ακριβή τοποθεσία της συνάντησης.
 
Για να μπορέσουμε να κλείσουμε σύντομα θέσεις και χώρο στην καφετέρια, παρακαλούμε όπως αποστείλετε στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. τα μηνύματα σας με το ονοματεπώνυμο σας καθώς και αν σκέφτεστε να φέρετε κάποιο φίλο μαζί, σας μεχρι και τη Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.
Για να μπορέσουμε να πάρουμε όσο χώρο χρειαζόμαστε και να είμαστε άνετα με θέα τον Σαρωνικό και όχι μόνο!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση