Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 131 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πε05022024

Last updateΤε, 01 Μαϊ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Αττική Εντονη αστάθεια στην Αττική σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Εντονη αστάθεια στην Αττική σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ilios-vroxi
 
 
Συνεχίζεται ο άστατος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας και σήμερα , καθώς ασταθείς αέριες μάζες βρίσκονται ήδη πάνω από τα Βαλκάνια και επηρεάσουν ένα μεγάλο μέρος της με βροχές και κατά τόπους έντονες καταιγίδες. Ο ίδιος καιρός θα μας συντροφεύσει μέχρι και τη Πέμπτη ενώ από Παρασκευή η αστάθεια περιορίζεται μόνο στις ορεινές ηπειρωτικές περιοχές.

Η σημερινή ημέρα στην Αττική (Τετάρτη) προβλέπεται να είναι αρχικά με καλές καιρικές συνθήκες και τοπικές νεφώσεις. Μέσα στο μεσημέρι και προς το απόγευμα πυκνές ορεογραφικές νεφώσεις θα σχηματιστούν στα δυτικά και περισσότερο στα βόρεια του νομού , με την εκδήλωση βροχών σε μορφή μπόρας / καταιγίδας. Το απόγευμα μεγάλη πιθανότητα συγκεντρώνει και το λεκανοπέδιο να βρίσκεται μέσα στη ζώνη των βροχών / σποραδικών καταιγίδων πιθανότατα σε εκτεταμένη μορφή. Κατά τις βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση με κάποια σποραδικά φαινόμενα βροχής να εξακολουθούν να σημειώνονται προς τα βόρεια / βορειοανατολικά και δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από δυτικές - βορειοδυτικές διευθύνσεις στα δυτικά του νομού με ένταση από 4 έως 6 μποφώρ, ενώ ασθενείς / μεταβλητοί άνεμοι στα υπόλοιπα με στροφή τους σε βορειοδυτικούς το απόγευμα προς τις βραδυνές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου
 
Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Σχόλια   

 
#1 michail 04-05-2016 11:58
Ενθαρρυντική πρόγνωση! Καλή επιτυχία Στέλιο!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση