Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 198 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πα04262024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Συνεχίζονται οι τοπικές μπόρες στα βόρεια και ανατολικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 22/08/2017

Συνεχίζονται οι τοπικές μπόρες στα βόρεια και ανατολικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 22/08/2017

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και καταιγίδες κυρίως στη θαλάσσια περιοχή του βορείου Αιγαίου , την ανατολική Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα / Εύβοια αλλά και την ανατολική Μακεδονία και Θράκη.


ellada-22-08-2017

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος - Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

 

Από τις πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη , χωρίς να αποκλείεται να σημειωθούν τοπικά έντονα φαινόμενα. Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα μετατοπιστούν νοτιότερα εντός του βορείου Αιγαίου , τις Σποράδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου αναμένονται και εκεί τοπικά τις μεσημβρινές ώρες να είναι έντονα. Άστατος θα είναι ο καιρός και στην ανατολική Στερεά Ελλάδα / Εύβοια αλλά και σε τμήματα της Πελοποννήσου και της Κρήτης όπου ενδέχεται να σημειωθούν μπόρες μικρής διάρκειας. Τα φαινόμενα από τη νύχτα θα εξασθενήσουν και ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 5 Μποφώρ όπως και στο Αιγαίο από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις έως τοπικά τα 6 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση με τη μέγιστη να φτάνει τους 28-30 βαθμούς σε βόρεια και ανατολικά τμήματα και τους 32-33 βαθμούς στα δυτικά τμήματα της χώρας.


Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις το πρωί , κατά τόπους αυξημένες οι οποίες ίσως δώσουν βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Το μεσημέρι ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται με μοναδική εξαίρεση τα κεντρικά και νότια του νομού όπου δεν αποκλείεται να σημειωθεί σύντομη τοπική μπόρα.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 5-6 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία έως τους 30-31 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη αρχικά θα υπάρχουν νεφώσεις που ίσως δώσουν λίγες παροδικές βροχές. Ο καιρός θα βελτιωθεί από τις μεσημβρινές ώρες και μετά .

Οι άνεμοι από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 5 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία έως τους 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Σχόλια   

 
#1 Pindos man 22-08-2017 07:22
Μπραβο Στελιο,οντως ξεκινησε η μερα ετσι!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση