Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 203 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πα04262024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Καλοκαιρία με επιμονή του τσουχτερού κρύου στα ηπειρωτικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 26/01/2018

Καλοκαιρία με επιμονή του τσουχτερού κρύου στα ηπειρωτικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 26/01/2018

Αλκυονίδες ημέρες - Μέρος 2ο

Βελτιώνεται σημαντικά ο καιρός στην Ελλάδα τις επόμενες 7-9 ημέρες με την επικράτηση καθολικής ηλιοφάνειας (πιθανόν το δεύτερο μέρος των Αλκυονίδων ημερών μέσα στο χειμώνα) αλλά και την παραμονή των βορείων ανέμων στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο που θα πνέουν με ένταση 6 με 8 Μποφώρ το επόμενο διήμερο και την σταδιακή εξασθένηση τους μέσα στο Σαββατοκύριακο.


Αναλυτικά ο καιρός για την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ellada-26-01-2018

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με εξαίρεση τα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα που θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 4 Μποφώρ. Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις από 6 έως 8 Μποφώρ κυρίως στα νοτιοανατολικά.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα για την εποχή με το θερμόμετρο στα ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί να πέφτει κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες αναμένονται μεταξύ 7 και 11 βαθμών Κελσίου.

Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση