Πα04262024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Υπόλοιπη Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Καλαβρύτων-Αγρινίου για το 3ήμερο 28-2-17 έως 2-3-17.Πρόσκαιρη αλλαγή εξπρές με βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη στη Δυτική Ελλάδα.Βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη με ηλιοφάνεια και ζέστη.

Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Καλαβρύτων-Αγρινίου για το 3ήμερο 28-2-17 έως 2-3-17.Πρόσκαιρη αλλαγή εξπρές με βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη στη Δυτική Ελλάδα.Βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη με ηλιοφάνεια και ζέστη.

astatheia cu
Θα διατηρηθούν οι καλές καιρικές συνθήκες στην Δυτική Ελλάδα την εβδομάδα που διανύουμε, με ηλιοφάνεια λίγες τοπικές νεφώσεις και με την θερμοκρασία λίγο πιο πάνω από τις κανονικές τιμές για την εποχή που διανύουμε.Την  Τετάρτη όμως θα έχουμε μία πρόσκαιρη αλλαγή εξπρές με βροχές και καταιγίδες ,οι οποίες την Πέμπτη θα έχουν σταματήσει και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.
Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται.
Τρίτη 28-2-2017
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη.
Τετάρτη 1-3-2017
Αρχικά θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Σταδιακά όμως θα έχουμε μεταβολή του καιρού από το μεσημέρι ,με τις νεφώσεις να πυκνώνουν σταδιακά και  να εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς  εντάσεως  2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 18 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 2-3-2017
Αρχικά θα έχουμε αραιή συννεφιά τις πρώτες πρωινές ώρες η οποία γρήγορα θα διαλυθεί και έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 16 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr/
Για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται.
Τρίτη 28-2-2017
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη.
Τετάρτη 1-3-2017
Αρχικά θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Σταδιακά όμως θα έχουμε μεταβολή του καιρού από το μεσημέρι ,με τις νεφώσεις να πυκνώνουν σταδιακά και  να εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς  εντάσεως  2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 2-3-2017
Αρχικά θα έχουμε αραιή συννεφιά τις πρώτες πρωινές ώρες η οποία γρήγορα θα διαλυθεί και έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Τρίτη 28-2-2017
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 19  βαθμούς η μέγιστη.
Τετάρτη 1-3-2017
Αρχικά θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Σταδιακά όμως θα έχουμε μεταβολή του καιρού από το μεσημέρι ,με τις νεφώσεις να πυκνώνουν σταδιακά και  να εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς  εντάσεως  2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 17 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 2-3-2017
Αρχικά θα έχουμε αραιή συννεφιά τις πρώτες πρωινές ώρες η οποία γρήγορα θα διαλυθεί και έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 16 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.
Τρίτη 28-2-2017
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 13  βαθμούς η μέγιστη.
Τετάρτη 1-3-2017
Αρχικά θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Σταδιακά όμως θα έχουμε μεταβολή του καιρού από το μεσημέρι ,με τις νεφώσεις να πυκνώνουν σταδιακά και  να εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς  εντάσεως  2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 2-3-2017
Αρχικά θα έχουμε αραιή συννεφιά τις πρώτες πρωινές ώρες η οποία γρήγορα θα διαλυθεί και έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2  βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Σχόλια   

 
#1 Penteli.nt 27-02-2017 18:11
Ευχαριστούμε Πέτρο. Καλή Επιτυχία.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση